Fyra veckor i Grekland

Njut...






En söndag med en älskling

Idag är det söndag, och jag var uppe tidigt och laddade inför match, men som jag hade på känn, så blev den iställd, pågrund av snö.

Så idag blir det lunch hos svärmor och sen en tur till knalleland och sen tacokväll med babe.

kärleken lämnar ingen oberörd

Älskar du någon? Visar du det varje dag, eller bara på alla hjärtans dag?

Jag överraskade Jonathan med pizza kl 21.30 efter en vanlig onsdagsträning. Han bad mig sätta på ugnen för att han skulle värma mat, men när han kom hem, gav jag honom en kram och varm pizza.
Svaret tillbaka var att jag är det bästa som hänt honom...

Här om dagen fick jag ett sms där det stog: Ta på dig din sexigaste klänning och skorna jag tycker om och var klar klockan 19.30 på lördag... Visst är överraskningar roligt, men jag känner mig redan uppskattad. Av Jonathan, av mina kompisar och på jobbet. Av mamma, av pappa och av mig själv.
Vem behöver alla hjärtans dag, när man är älskad 365 dagar om året ändå? Och vem behöver veta det på alla hjärtans dag, när man får veta det en helt vanlig måndag? Eller onsdag? Eller när man blir väckt mitt i natten av en puss på kinden och viskningen i örat som säger jag älskar dig?
Jag behöver inte en speciell dag för att förstå att jag älskar och är älskad. Jag vet det, varje dag. För jag är lyckligt lottad!


RSS 2.0